Ronal velgen >>> Klik op pagina Te koop voor meer, Siehe Zu verkaufen, Look at the for sale page.
Opel Ascona B 400 sets nieuw leverbaar,prijs zie pagina Te Koop. Zu verkaufen Ascona B 400 verbreitung, Preise, Info und Bilder auf Taste "Te Koop". For Sale Opel Ascona B 400 body kit. Press button "Te Koop" for more info and amount.
Opel Ascona B Concours winnaar 2e prijs tijdens het grote Internationale Opel treffen 2013 bij M&M te Dronten. Foto's zie actuele projecten en dan Opel Ascona B 400

2015, een compleet nieuw pand. voor een impressie –>>klik<–  en voor een impressie van ons open huis –>klik<–


Tot in de puntjes vakkundig gerestaureerd.

Autoschade Peters is een jong bedrijf waar we met veel passie en liefde voor het vak, schade aan alle soorten auto’s herstellen. Denk hierbij aan de kleine schade’s zoals winkelwagentjes en paaltjes etc. Ook repareren wij voor alle verzekeringsmaatschappijen en garages. Voor de grotere schades kunt u ook bij ons terecht. Dankzij de bijna 25 jaar ervaring kunt u ook uw oldtimer of klassieker aan ons toevertrouwen. Het restaureren vergt veel vakmanschap en ervaring. Tevens staat het meedenken met de klant voorop. Restauraties die wij reeds gedaan hebben zijn o.a. Volkswagen Kever, Bugatti, Lancia Zagato, Jaquar Ferrari, Ford GT40, Porsche, MG, Oldsmobile.
Tot in de puntjes vakkundig gerestaureerd.  Dus als u het zelf niet ziet zitten om met uw oldtimer of klassieker bezig te gaan, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Tevens geven wij kleuradvies voor zowel nieuwe als oude auto’s. Wij hebben ook een zeer uitgebreide Kleurotheek, met o.a. extreme colors. Denk hierbij aan de getunede en gestylde auto’s. Bijna alles is mogelijk op het gebied van spoilers, verbreders, complete bodykits, motorkapverlengers, luchthappers en het shaven en stylen van uw auto. Tevens kunnen wij u een leenauto aanbieden tijdens de duur van de reparatie.